Latest topics
» † Serch list †
Пет Яну 13, 2017 3:45 pm by Miss. Death ♥

» ▬save a face
Пет Яну 13, 2017 3:30 pm by Evelyn

» R3 303: Ares Pride
Чет Яну 12, 2017 11:46 pm by моли.

» I saw madness in his eyes.
Чет Яну 12, 2017 11:41 pm by моли.

» R3 302: Basil Nigma
Чет Яну 12, 2017 11:16 pm by моли.

» R3 301: Katalina Baltimore
Чет Яну 12, 2017 11:15 pm by моли.

» ▬разпределение на болничните стаи
Чет Яну 12, 2017 11:12 pm by basil

» How can someone with angel eyes can be worst then the devil - Miss. Death ♥
Чет Яну 12, 2017 11:08 pm by моли.

» you can scream now if you want.|b. nigma
Чет Яну 12, 2017 10:47 pm by basil


How can someone with angel eyes can be worst then the devil - Miss. Death ♥

Go down

How can someone with angel eyes can be worst then the devil - Miss. Death ♥

Писане by Miss. Death ♥ on Чет Яну 12, 2017 10:59 pm

Katalina Baltimore - A.K.A Miss. Death | Pathien - Danger to other people - Mercenary | Bithday: 13th August 1992 - 25 years old | American | FC: Nina Dobrev

....Вратата на стаята за разпит в полицейското управлението се отвори с ритник. Вътре влязоха двама униформени които водеха средно високо момиче. Ръцете й бяха закопчани но въпреки това униформените я държаха за да се уверят че няма да им избяга. Бутнаха я грубо на малкото метално столче, единият махна белезниците и след това двамата излязоха като заключиха стаята. Момичето разтри китките си и огледа стаята - беше широка не повече от 2 метра. Освен столчето имаше и маса и още един стол.. На една от стените имаше огромно огледала. Много добре знаеше, че от другата страна я наблюдават през него. Прокара пръсти през косата си и се усмихна невинно. Красивите но смъртоносни, шоколадови очи блеснаха на фона на неоновата крушка.  Не взимаше на сериозно случващото се и преди се беше озовавала в подобна ситуация но беше сигурна че нямат нищо срещу нея и ще я пуснат след няколко часа...
...Бяха минали няколко часа откакто момичето беше в малката стаичка и най после вратата се отвори отново и в стаята влезе един следовател - беше висок с тъмно руса коса, кожено яке, тъмно синя тениска и дънки. В ръката си носеше няколко дебели папки. Тресна ги на масата и седна на свободния стол. Гледаше русокосото момиче с гняв и омраза в очите. Това я накара да се усмихне. Облегна се на стола си и го гледаше мълчаливо. Нямаше намерението да започне тази игра на котка и мишка, щеше да изчака следователя да я започне. Мъжът разтвори една от папките и започна да вади снимки, като през това време проговори:
От много време ви издирваме г-це Балтимор.
- Мен ли но защо г-н следовател? - премигна невинно и заговори с сладникав глас.
- Не се хабете наясно съм с нашите номера. - нареди няколко снимки пред момичето и я накара да ги погледне. На снимките имаше мъртво семейство. Главите им бяха отсечени а очите извадени и забодени на метални шишчета. Телата им бяха покрити с прободни рани и рани от куршуми около тях красивия бял мрамор бе покрит с локва кръв. Снимките приличаха на кадри от филм на ужасите но всъщност си бяха реални. Докато ги гледаше Балтимор се усмихна. Чувстваше се горда от постигнатото. Чувстваше се по същия начин по който се е чувствал Да Винчи след като е завършил своята Мона Лиза. - Обвинена сте в убийството на сем. Васкес.
- Семейство Васкес ли? Тези тук не приличат много на тях. - Каталина се засмя. Смехът й беше страховит, някои хора го намираха за налудничев. Взе снимките и ги хвърли в лицето на следователя. - Това не са семейство Васекес това е моята Мона Лиза. Една от творбите ми.
- М-моля? - следователя замръзна на мястото си. Въпреки че беше много известен и кадърен това му дойде в повече. Гледаше момичето срещу себе си и осъзнаваше, че тя не изпитват съжаление или чувство за вина. Напротив харесваше й? Дори се хвалеше че има и още.. - Вие сте извратена.
Последва нова серия смях след което Балтимор почна да свири и да пее като канарче. Песента щеше да бъде щастлива ако не беше погледа й - студен и мрачен. Изпълнен с лудост и жажда за кръв и смърт. Каталина Балтимор не беше обикновено момиче. В нея нямаше нищо обикновено. Външния й вид караше хората да я мислят за сладка и невинна и как иначе? Кой не харесва шоколадови? Дълги кестеняви къдрици. Или стегната фигура с точните извивки на точните места. А и тя винаги се обличаше така да подчертава естествената си красота - прилепнали тениски, тесни джинси, къси рокля, токчета, кожени якета. Всичко в външния й вид крещеше "Кралицата на училището". Но външния вид лъже? Душата й беше черна и мрачна. Родителите й са били наемници и са я научили на семейният бизнес, който тя е наследила след като са убили родителите. В света на убийците тя е известна като Канарчето. Преди всяко убийство тя пее и свири като малката красива и невинна птичка а след това най брутално убива жертвите си. ..
- Вие сте напълно побъркана! - повтори следователя докато слушаше как Кат се смее. - Ще се погрижа да страдате до края на живота си!
След тези думи той излезе от стаята, беше оставил снимките на мъртвото семейство Васкес. Каталина ги взе и ги накъса да малки парченца след което ги подхвърли във въздуха и се засмя отново. След няколко дена и многобройните си приятели и връзки Каталина Балтимор отпътува към Браъйфлиф Масачузец където се предполагаше че трябва да й помогнат с "психичните й" проблеми...
Other info:
† На 16 години Каталина намира родителите си убити. През кариерата си на наемен убиец винаги е търсела убийците на семейството си. Щом ги намира ги убива по брутален начин. - Горе споменатото сем. Васкес.
† Има малки проблеми с пиенето и пушенето.
† Възможно е да има някакви психични проблеми, но нищо не е сигурно все пак Каталина е отлична актриса.
avatar
Miss. Death ♥

Брой мнения : 3
Join date : 12.01.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: How can someone with angel eyes can be worst then the devil - Miss. Death ♥

Писане by моли. on Чет Яну 12, 2017 11:08 pm

accepted!
Чудесен герой. Добре дошла!

_________________

dark and silent and complete. i found freedom.
avatar
моли.
Admin

Брой мнения : 51
Join date : 25.12.2016

Вижте профила на потребителя http://perdition.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите